Skip to content

Soudruh Kim Čong Un poskytl pokyny Sinuidžuské kosmetické továrně

 

Pchjongjang, 1. července čučche 107 (2018) (KCNA) – Soudruh Kim Čong Un, předseda Korejské strany práce, předseda Komise pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky, vrchní velitel Korejské lidové armády, nejvyšší vůdce naší strany, státu a armády, společně s první dámou Ri Sol Ču poskytl terénní pokyny Sunuidžuské kosmetické továrně.

Doprovázeli ho soudruzi An Čong Su, Hwang Pjong So, Han Kwang Sang, Kim Song Nam, Čo Jong Won, O Il Čong a Hwang Jong Čchol, vysocí funkcionáři Ústředního výboru Korejské strany práce.

 

 

Vážený soudruh nejvyšší vůdce si prohlédl rudý koutek revoluční a historické slávy. Když hleděl s hlubokým pohnutím na významné fotografie velkého vůdce soudruha Kim Ir Sena a velkého vůdce soudruha Kim Čong Ila v sále věnovaném revolučním dějinám, řekl, že továrna prošla cestou hrdého rozvoje pod moudrým vedením a zvláštní péčí našeho vůdce, který přinesl začátek kosmetického průmyslu v zemi, a našeho generála, který vybral místo továrny na útulném úpatí hory v malebné jižní oblasti Sinuidžu s čistou vodou a položil pevný základ pro budoucí vývoj.

Vážený soudruh nejvyšší vůdce se po dlouhou dobu procházel různými místy továrny včetně dílen pro výrobu mýdla, základní kosmetiky a ostatní kosmetiky, vzorkovny, výstavy kosmetiky značky “Pomhjanggi” (“Jarní vůně”) a dalšími místy továrny a podrobně se seznámil s výrobou kosmetiky a modernizací továrny. Chválil továrnu za rychle provedenou modernizaci výrobních postupů kosmetiky, včetně té pro mytí a pro vlasy a dalších různých kosmetických přípravků, které byly v krátké době uvedeny na automatizovanou, sterilní a bezprašnou bázi. Řekl, že je úžasné, že továrna vytvořila kapacitu pro vývoj a hromadnou výrobu desítek druhů nových produktů včetně kvalitní kosmetiky pro vlasy a léků.

 

 

Vážený soudruh nejvyšší vůdce ocenil, že továrna v tichosti udělala spoustu práce a je mimořádnou jednotkou s dlouhými dějinami spojenými se zásluhami vedení velkého vůdce a velkého generála, a obdivoval ducha tvrdých bojů a příkladů těžké práce funkcionářů a dělnické třídy továrny a vyjádřil s nimi velkou spokojenost. Poznamenal, že továrna by neměla zůstat spokojena s tím, čeho již dosáhla, ale i nadále pokračovat ve skoku k dosažení vyšších cílů, a nikdy by neměla zpychnout, jelikož kosmetika značky “Pomhjanggi” je mezi lidem velmi oblíbená a velmi žádaná. Zdůraznil, že je potřeba, aby se továrna snažila posunout vpřed výzkum zaměřený na zlepšení kvality produktů a zvyšování odrůd v souladu se vkusem, věkem a rysy spotřebitelů, prováděním srovnávací analýzy kosmetiky naší země, včetně značky “Unhasu” (“Mléčná dráha”), se světoznámou kosmetikou.

Vzhledem k tomu, že obal kosmetiky také hraje důležitou roli při zvyšování její hodnoty, vážený soudruh nejvyšší vůdce vydal pokyny k výrobě obalů různých tvarů, velikostí a barev, aby jejich specifické znaky byly dobře zřetelné a byly vhodné pro pohodlí uživatelů a zabalené v různorodých formách jako dárky nebo suvenýry. Kromě toho podrobně popsal úkoly a metody výroby kosmetiky včetně otázky vývoje a výroby mnoha kosmetických přípravků různých druhů.

 

 

Prohlížeje si vzorkovnu a výstavu kosmetiky s ochrannou známkou “Pomhjanggi”, vážený soudruh nejvyšší vůdce pochválil, že jsou uspořádány jedinečným způsobem. Dal funkcionářům pokyn, aby v Pchjongjangu postavili pěknou budovu prodejny kosmetiky značky “Pomhjanggi”, vyráběné v Sinuidžuské kosmetické továrně.

Vážený soudruh nejvyšší vůdce vyjádřil očekávání a přesvědčení, že funkcionáři a pracující továrny se ujmou vedení v rozvoji kosmetického průmyslu a významně přispějí ke zlepšení životní úrovně lidu, s vysokým uvědoměním jako služebníci lidu, a nechal se s nimi na památku vyfotografovat.

Funkcionáři a zaměstnanci Sinuidžuské kosmetické továrny srdečně poděkovali váženému soudruhu nejvyššímu vůdci Kim Čong Unovi, který tolik ocenil jejich úspěchy, a učinili planoucí rozhodnutí důsledně splnit očekávání.

 














 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp