Skip to content

Soudruh KIM ČONG UN se setkal s účastníky 14. celostátní konference učitelů

Pchjongjang, 7. září čučche 108 (2019) (KCNA) – Předseda Korejské strany práce, předseda Komise pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky a vrchní velitel ozbrojených sil KLDR, nejvyšší vůdce naší strany, státu a ozbrojených sil soudruh Kim Čong Un  se 6. září nechal na paměť vyfotografovat s účastníky 14. celostátní konference učitelů.

Vážený soudruh nejvyšší vůdce uvedl, že učitelé jsou komunisté, skuteční vlastenci a profesionální revolucionáři, kteří budují světlou budoucnost země. Vyzval účastníky, aby dosáhli obratu v oblasti vzdělávání, dobře si vědomi zámyslu strany učinit konferenci nebývalého rozsahu významnou příležitostí pro velké zásadní zlepšení ve vzdělávání.

 

Vážený soudruh nejvyšší vůdce vyjádřil očekávání a přesvědčení, že učitelé a funkcionáři v oblasti pedagogiky zasvětí své čisté svědomí, moudrost a horlivost vzdělávání vyrůstající generace, dobře si vědomi, že jsou přímo zodpovědní za provádění revolučního kursu naší strany pro rozvoj čučchejského vzdělávání, a plně se zhostí své odpovědnosti a povinnosti učitelů-revolucionářů. Poté se s nimi nechal na paměť vyfotografovat.

Vážený soudruh nejvyšší vůdce k sobě pozval členy delegace pedagogických pracovníků Generálního svazu korejských obyvatel v Japonsku (Čchongrjon) a vyfotografoval se s nimi.

Zúčastnili se také soudruzi Kim Če Rjong, Pak Tche Song, Čon Kwang Ho a Kim Sung Du.












 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp