Skip to content

Monthly Archives: október 2024

Vážený soudruh KIM ČONG UN se setkal s vítězi Mistrovství světa žen do 20 let


 
Pchjongjang 1. října čučche 113 (2024) /KCNA/ – Generální tajemník Korejské strany práce a předseda pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky vážený soudruh Kim Čong Un se 30. září setkal v sídle Ústředního výboru strany s hráčkami a trenéry, kteří vyhráli Mistrovství světa ve fotbale žen do 20 let 2024.

Zúčastnil se ministr fyzkultury a sportu soudruh Kim Il Guk a tajemník Fotbalového svazu KLDR soudruh Sin Jong Čchol. Číst dál

Vážený soudruh KIM ČONG UN vedl odstraňování škod a rekonstrukci v provincii Severní Pchjongan


 
Pchjongjang 30. září čučche 113 (2024) /KCNA/ – Generální tajemník Korejské strany práce a předseda pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky vážený soudruh Kim Čong Un 29. září na místě vedl odstraňování škod po povodních a stavební práce v postižené oblasti provincie Severní Pchjongan.

Doprovázeli ho tajemníci Ústředního výboru Korejské strany práce soudruzi Čo Jong Won a Ri Il Hwan a zástupce náčelníka generálního štábu Korejské lidové armády soudruh Kim Jong Bok.

S váženým soudruhem Kim Čong Unem se na místě setkali velitelé vojenské jednotky mobilizované pro obnovu a výstavbu v oblasti. Číst dál