Skip to content

Zdravice maršálu Kim Čong Unovi k 7. sjezdu KSP

Kim-Jong-Un2Vážený soudruh

KIM ČONG UN

první tajemník Korejské strany práce

první předseda Komise národní obrany KLDR

vrchní velitel Korejské lidové armády

Pchjongjang

 

Vážený soudruhu Kim Čong Une!

Jsme hrdi na to, že se jako členové naší Společnosti česko-korejského přátelství PEKTUSAN můžeme připojit k upřímnému a soudružskému pozdravu Vás, všech delegátů sjezdu a všeho lidu KLDR u příležitosti sedmého sjezdu Vaší hrdé a statečné strany, která vedla a vede dále pod Vaším vedením k úspěšnému boji proti imperialistickým silám a úspěšnému budování socialismu ve Vaší zemi. Pektusan

Vyrostla silná a velice úderná síla Vaší armády, která se nebojí imperialistické agrese USA a dalších jejich satelitů. Ukázal jste všem, kteří jenom trochu pochybovali, že jako mladý maršál své armády dokážete úspěšně vzdorovat živlům cizího imperialistického pojetí demokracie a jste schopen zajistit bezpečnost svého lidu a obranu své země. Vy jste dokázal vypuštěním vesmírného satelitu, jakož i dalšími úspěšnými starty velice moderních raket, že Vy, Vaše armáda pod vedením KSP úspěšně čelí vyhrůžkám interventů USA, jižní Koreje, Japonska a jiných, máte dostatek zkušeností vést k úspěchům KSP a lid, ale také vytvořit silný a úderný štít, který je schopen uhájit vymoženosti započaté KIM IR SENEM, pokračované KIM ČONG ILEM a dále rozvíjené Vaším dalším přístupem k modernímu pojetí života lidu KLDR. Za to Vám patří, vážený soudruhu KIM ČONG UNE, veliké poděkování a uznání jako velikého strůjce dalších vítězství socialismu ve Vaší vlasti.

Přejeme sedmému sjezdu KSP, aby byla oceněna Vaše příkladná a neochvějná práce, kterou vykonáváte ve prospěch lidu a vlasti, bez ohledu na nástrahy imperialismu. Ať dále vysoce třímá KLDR prapor samostatnosti, míru a přátelství a aktivního boje za bezpečnost a sjednocení Korejského poloostrova a míru na celém světě.

Přejeme Vašemu sedmému sjezdu KSP přijetí programu, který nadále zajistí, aby strana vedla lid k dalšímu upevnění Vaší síly proti kontrarevolučním silám světa a výstavbě socialistické společnosti.

Ať žije KSP! Ať stále pokračujete v cestě, započaté idejemi čučche a songun!

Přejeme úspěch jednání sedmého sjezdu s pozdravem “Nepřátel se nelekejte a na množství nehleďte.” Úspěch patří Vám, Vaší straně a korejskému lidu.

Za Společnost česko-korejského přátelství PEKTUSAN

RSDr. Jozef Servista,

místopředseda

Praha 26. 4. 2016